top of page

Over Gorgeous by Soraya

Met welke producten werk ik?

MissBio/Natural Heroes

waarom missbio/Natural Heroes?: MissBio en Natural Heroes geloven in een andere benadering van dagelijkse huidverzorging en cosmetica:

puur en vers, niet gemengd met inferieure bijstoffen waardoor werkzaamheid verloren gaat, geen water, geen parfum, geen alcohol. Niet getest op dieren. Dicht bij de natuur.

Waarom naar de schoonheidsspecialiste?

Er kunnen verschillende redenen zijn om naar een schoonheidsspecialiste te gaan, bijvoorbeeld om uzelf eens lekker in de watten te laten leggen en heerlijk te ontspannen. De belangrijkste reden om naar een schoonheidsspecialiste te gaan, is echter om uw huid in optimale conditie te brengen en te houden.

Door allerlei factoren (bv. milieu, alcohol, nicotine, medicamenten, UV-straling en airconditioning), wordt er aan uw huid schade toegebracht. De huid kan deze schade tot op zekere hoogte zelf reguleren, maar op een gegeven moment heeft ze toch behoefte aan speciale verzorging, aangepast aan uw huidtype en huidconditie.

Indien u regelmatig een bezoek brengt aan uw schoonheidsspecialiste, zult u zeker resultaat zien in de vorm van een gezondere, frissere en schonere huid met minder rimpelvorming. Uiteraard is het wel van belang dat u thuis uw huid niet verwaarloost. Een goede reiniging ‘s avonds en het gebruik van een dag- en nachtcrème welke geschikt is voor uw huidtype houdt uw huid, ook tussen de behandelingen door, in optimale conditie.

Verven van wimpers en/of wenkbrauwen:

Een goed geëpileerde wenkbrauw met de juiste kleur kan veel doen voor het gezicht. De oogopslag zal er sprekender door worden. Door het verven van de wimpers en de wenkbrauwen wordt de aandacht op de ogen gevestigd en ontstaat er een natuurlijke uitstraling.

Waarom gezicht en/of lichaam harsen?

  • je haar blijft langer weg
  • De haren komen zachter terug omdat er een nieuw haartje moet gaan groeien.
  • Sommige haren blijven weg, omdat de haarfollikel beschadigd is en er daardoor geen haartje meer kan groeien. (Dit is het geval bij regelmatig harsen.)
  • Je hoeft niet elke dag te scheren.

Verschil met scheren:Met scheren krijg je harde stoppels omdat de haar in het midden wordt afgesneden en daar is de haar op zijn dikst. Bovendien moet je regelmatig scheren, anders zijn er weer stoppels zichtbaar en voelbaar.

Waarom massages?

Het is moeilijk in een gehaaste maatschappij de balans te vinden tussen inspanning en ontspanning. Als deze balans niet meer in evenwicht is, kan men allerlei klachten krijgen. Een ontspanningsmassage kan een heel rustgevende werking hebben waardoor u tegen de dagelijkse spanning en stressen kan.

Een regelmatige massage geeft de volgende voordelen:

  • Betere afvoering van afvalstoffen
  • Betere bloed circulatie
  • Algeheel ontspanning van lichaam en geest
  • Meer energie
  • Betere ontspanning in de spieren

Ontspannings massage:

Een ontspanningsmassage is een zeer uitgebreide en professionele ontspanningsmassage van het hele lichaam.

Een ontspanningsmassage bestaat uit effleurages (strijkingen), knedingen en drukpuntmassage. Ik wissel de massage steeds af. Dan weer heerlijke lange strijkingen en vervolgens een stevige kneding en zo heeft het veel positieve effecten op lichaam en geest. Zo ontspant het harde, gespannen en pijnlijke spieren, bestrijdt hoofdpijn, neemt stress weg, de ademhaling wordt regelmatiger en de hartslag wordt rustiger.

Hotstone massage:

Hot stone massage is een ontspanningsmassage waarbij warme stenen gebruikt worden. De warme stenen worden op het lichaam gelegd, maar er wordt ook gemasseerd met de warme stenen in de hand. Dit geeft een weldadige warmte, die zich over het hele lichaam verspreidt.

Wat is er zo bijzonder aan de stenen:

De stenen die gebruikt worden zijn zwarte basaltstenen en komen uit zee, uit schone gebieden met vulkanen en een hoog energieniveau. Wie gevoelig is voor energie zal daarom ontdekken, dat deze stenen een kracht van zichzelf hebben die meer is dan een willekeurige steen. Het zijn ook goede geleiders en doorgevers van energie.

Wat is het effect van de warmte van de stenen bij een Hot stone massage:

Door de warmte krijg je een betere doorbloeding van de cellen. Daardoor worden afvalstoffen sneller en beter afgevoerd. De spieren en de huid worden soepeler. U ervaart een diepe, weldadige ontspanning.

bottom of page