top of page

wimperextentions one by one!!

Laat uw ogen stralen, zet natuurlijke mooie wimperextentions bij Gorgeous by Soraya.

ik heb de wimpers in alle maten, diktes en krul dus ik kan ze helemaal aanpassen aan uw wensen!

prijslijst wimperextentions staat hieronder

(klik op de afbeelding voor een grotere versie)

Enkele voorbeelden van wimperextentions die ik heb gezet:

Hier onder staan de meest gestelde vragen over wimperextentions:

Zijn wimperextensions schadelijk voor de natuurlijke wimper?

Extensions zijn niet schadelijk voor uw eigen natuurlijke wimpers! De wimperextentions vallen samen met uw natuurlijke wimper uit. De natuurlijke wimper zal niet beschadigd raken, tenzij deze met opzet eruit wordt getrokken terwijl de extensions vastzit.

Zijn wimperextensions geschikt voor iedereen?

Extensions zijn helaas niet geschikt voor iedereen. De wimperextensions worden gezet op uw eigen natuurlijke wimpers. Als iemand echter van nature geen of bijzonder weinig wimpers heeft, kunnen extensions niet gezet worden. Wanneer u hele dunne of broze wimpers heeft, kunnen wimperextensions ook niet altijd bevestigd worden.

Is het ook mogelijk om bij mezelf extensions te zetten?

Het zetten van wimperextensions is een zeer nauwkeurige behandeling die professioneel dient te worden uitgevoerd. Het is daarom absoluut onmogelijk om bij uzelf extensions te zetten. Het is van groot belang voor een deskundige wimperstylist te kiezen.

Kan ik met wimperextensions douchen of zwemmen?

Wimperextensions zijn bestand tegen douchen, zwemmen, zon, zee, zweet en zelfs een keer naar de sauna is geen enkel probleem! De lijm waarmee de extensions geplaatst zijn is bijzonder sterk en waterproof. Ideaal voor vakantie en zelfs bij het sporten ziet u er op en top uit.

Kan ik make-up in combinatie met wimperextensions gebruiken?

Wimperextensions geven van zichzelf al een vollere uitstraling. De meeste mensen vinden het echter fijn om bij speciale gelegenheden en feestjes iets extra’s te doen, dat kan dus zeker. Welke producten u ook in combinatie met extensions gebruikt, let erop dat deze op waterbasis zijn en niet op oliebasis! Olie lost de lijm op en is daarom funest voor wimperextensions!

Hoe lang duurt een wimperextension behandeling?

Een nieuwe set 1 op 1 wimperextensions plaatsen duurt ongeveer anderhalf tot 2,5 uur, afhankelijk van het aantal wimpers dat u heeft.

Wat is de gemiddelde levensduur van wimperextensions?

Er word aangeraden om rond de 3 weken de wimpers bij te vullen. Doordat extensions aan uw eigen wimpers gelijmd worden, vallen ze samen met uw natuurlijke wimpers uit. De natuurlijke wimper groei-cyclus voltooid zich gewoonlijk elke 2 maanden. Door uw extensions goed te verzorgen met bijvoorbeeld een coating is de kans op vroegtijdig loslaten aanzienlijk kleiner.

Hoe moet ik wimperextensions verzorgen?

Gebruik om de paar dagen een goede coating om de extensions te beschermen tegen: vuil, olie en stof. Coatings zorgen ervoor dat de extensions beter blijven hechten, doordat ze de wimperlijm beschermen.

Zorg er tot slot voor dat uw extensions niet in aanraking komen met olie-producten. Mascara’s, eyeliners en dergelijke op basis van olie zijn funest voor wimperextensions omdat deze de lijm aantasten.

bottom of page